De Tickney-applicatie is donderdag-avond 25 april getroffen door een technische storing. Na klein onderhoud om +/- 19:00 uur, startte de applicatie geheel onverwacht, niet meer op.

Onze provider heeft daarom een backup van woensdag 24 april om 17:00 uur hersteld. Hierdoor zijn in eerste instantie alle mutaties tussen woensdag-avond 17:00 uur en donderdag-avond 19:00 uur (daarna kon je immers niet meer in Tickney werken) verloren gegaan.

Inmiddels hebben we alle gegevens kunnen herstellen maar gebruikers hebben de ontbrekende uren soms zelf al opnieuw ingevoerd. We kunnen ze daarom niet bij iedereen automatisch invoegen. Dat zou kunnen leiden tot dubbele uren.

Heeft uw organisatie geen uren handmatig ingevoerd (voor de donderdag waar het om gaat), dan zijn de ontbrekende uren inmiddels door ons hersteld.

Heeft iemand binnen uw organisatie (of feitelijk Tickney-administratie) wel al handmatig uren opnieuw ingevoerd (voor de desbetreffende donderdag), dan hebben we u gemaild om te vragen wat u wilt: de handmatig ingevoerde uren behouden, of de originelen herstellen.

Mochten er vragen zijn dan kunt u met mij contact opnemen via support@tickney.com of tel. 0492-202054.

Nogmaals ons excuus. We zijn blij dat alles is hersteld maar beseffen dat het niet de schoonheidsprijs verdiend. We nemen maatregelen om herhaling te voorkomen.

Met vriendelijke groet,

Robert Haerkens
Code54 BV (maker van Tickney)