Het aanmelden bij Tickney is voor medegebruikers nu nog eenvoudiger geworden. Stel je werkt met ingehuurde werkkrachten en wilt hen de mogelijkheid geven hun uren direct in Tickney bij te houden. Het enige dat ze dan feitelijk nodig hebben is de mobiele app op hun smartphone.

Met deze app kunnen ze direct tijdens hun werk en op locatie hun werkzaamheden registeren. Een probleem wat bij ons gemeld werd is echter dat deze externe gebruikers initieel éénmalig op een pc moesten inloggen op de webapplicatie om daar de barcode te scannen waarmee ze hun mobiele app konden installeren. Dit is nu niet meer nodig.

Barcode op welkomstbrief

Als beheerder kun je nu direct een printje maken van de barcode waarmee een gebruiker zich kan aanmelden:

Gebruikers-gegevens

Gebruikers-gegevens

Wanneer je de barcode afdrukt ontvang je een kant-en-klare instructie voor de gebruiker. Het enige dat de gebruiker nu hoeft te doen is:

  1. Installeer de app van de app store (iOS en Android)
  2. Scan de barcode op het blaadje
Welkomstpapier met barcode

Welkomstpapier met barcode